Program

Hösten 2020

På grund av Corona epidemin har vi begränsat antal aktiviteter i programmet. För de aktiviteter vi har följer föreningen Folkhälsomyndighetens gällande rekommendationer.

Tisdagen den 15 september kl 10.00

Frickabron, Olofström

Naturvandring från Halens camping till Frickabron i Halens naturreservat, Olofström, där Anders Persson och Veine Sjödahl informerade kring bron och området där omkring. Aktiviteten genomförd för 30 intresserade deltagare och till stor belåtenhet och i mycket fint väder. Efter vandringen kunde deltagarna äta lunch på egen bekostnad vid Halens camping.

Hela hösten och vintern!

Digitala visningar/föredrag som Du kan ta del av om Du har tillgång till dator.

Sök på Blekinge museum under fliken Se & Göra och följ instruktionerna som ges för att ta del av diverse intressanta visningar/föredrag kring Blekinge.

Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder kurser och föreläsningar, sök på Studieförbundet Vuxenskolan för ytterligare information.

Tisdagen den 20 oktober kl 13.00

Årsmöte och föredrag av Lisa Syrén på Dans Inn i Bellevueparken i Karlshamn.

Årsmötet genomfört med de sedvanliga årsmötesförhandlingarna. 25 personer deltog varav en via internet (Zoom). Tyvärr blev det inget föredrag av Lisa Syrén, vi kommer att försöka få in föredraget i vårens program. Föreningen bjöd på baguetter och dryck.